Microsoft Surface Webinars

Een overzicht van alle Microsoft Surface webinars

Regelmatig organiseren wij informatieve online sessies rondom Microsoft Surface. Laat je inspireren door het Surface portfolio en meld je aan voor één of meer van onze leerzame sessies. Met de apparaten in de Surface-familie bieden we bedrijven van elke omvang en in elke sector de ideale uitrusting voor de dagelijkse uitdagingen. Maar hoe zit het met deployment, veiligheid, welke Surface producten en accessoires zijn er allemaal en voor wie zijn ze geschikt? Op deze én andere vragen geven wij antwoord tijdens onze online sessies.

Kies de sessies die bij jou of je organisatie passen en registreer je direct. Heb je helaas een van onze webinars gemist? Geen probleem, registreer je dan voor de on demand sessie(s). Een on demand sessie is een webinar/ training die je op een eigen gekozen moment kunt bekijken.

Heb je vragen over één van onze webinars? Of andere vragen rondom Surface? Neem dan contact op met Paul Honout

Program1Image

Verbeter jouw duurzaamheidsbeleid met Surface

On demand

Duur: 40 min. Bedrijven en overheden kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen, en dus ook als ze toe zijn aan nieuwe laptops. Met de Surface-reeks geef jij invulling aan jouw MVO-missie. Benieuwd hoe duurzaam onze producten en diensten zijn? Schrijf je in voor deze webinar over duurzaam ondernemen met Surface en leer er alles over.

Kijk (hier) de sessie terug
Program2Image

Houd je moderne werkplek veilig met Surface

On demand

Duur: 45 min. We leven in een bijzondere tijd die om meer flexibiliteit vraagt van de manier waarop wij werken. In dit webinar gaan we dieper in hoe je de moderne werkplek inricht met zero trust en op de chip tot cloud beveiliging van de Microsoft Surface apparaten.

Kijk (hier) de sessie terug
Program3Image

Drie manieren waarop Surface met Windows 11 flexibel werken ondersteunt

On demand

Duur: min. In deze (Engelstalige) video demonstreert het Surface team drie manieren waarop Surface met Windows 11 je kan helpen: Medewerkers een moderne ervaring te geven door natuurlijke manieren van werken, moeiteloos multitasking en slimme videoconferenties. Veilig werken mogelijk te maken en de uitrol en het beheer van apparaten te vereenvoudigen.

Kijk (hier) de sessie terug
Program4Image

Moderniseer endpointbeheer voor veilig hybride werken

On demand

Duur: 45 min. In deze (Engelstalige) video leer meer over het stroomlijnen van de implementatie van apparaten, zodat werknemers binnen enkele minuren aan de slag kunnen. Ook leer je over de vereenvoudiging van levenscyclusbeeer en het versterken van de beveiliging van apparaten.

Kijk (hier) de sessie terug
Program5Image

Hoe hybride werken werkt

On demand

Duur: 40 min. In dit webinar gaan we dieper in op hybride werken; de verschillende vormen van samenwerken én hoe Microsoft hierbij kan helpen. Daarbij schuift Saskia Nijs bij ons aan tafel. Zij is promotieonderzoeker op het gebied van sociale ontwikkelingen van werken en leren en het realiseren van verandering in organisaties, aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. 

Kijk (hier) de sessie terug
Program6Image

4 manieren waarop Microsoft Surface-apparaten de weerbaarheid tegen cyberaanvallen kunnen vergroten

On demand

Duur: 20 min. In deze (Engelstalige) video laat het team je vier manieren zien waarop Surface je organisatie kan helpen om cyberweerbaarheid op te bouwen. Door bijv. Trusted Platform Module 2.0, Pluton-technologie, Windows Hello voor zakelijk gebruik, Windows 11, Windows Update voor zakelijk gebruik en door apparaten veilig te implementeren en beheren. 

Kijk (hier) de sessie terug
Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image

Program1Image

Program2Image

Program3Image

Program4Image

Program5Image

Program6Image

Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image