Hoe hybride werken werkt

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Hoe hybride werken werkt

On Demand

Hoe hybride werken werkt

*Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Door je rechts te registreren ontvang je de video per email. Je kunt de video dan bekijken wanneer het je uitkomt.

Sinds maart 2020 werken we massaal thuis. Wat initieel een tijdelijke oplossing in een crisis leek, wordt nu een blijvende transformatie. Een grote meerderheid van medewerkers wil namelijk graag deels thuis blijven werken. Ook na de coronacrisis. En ze willen niet één dag in de week, maar bij voorkeur twee a drie dagen in de week vanuit huis aan de slag. Organisaties moeten dus nadenken over de rol van hybride werken.

Waar gaat dit webinar over?

In dit webinar gaan Saskia Nijs en Paul Honout dieper in op hybride werken – niet zozeer op de technologie, als wel op de verschillende vormen van (samen)werken én hoe Microsoft (Surface) je hierbij kan helpen.

Ze nemen we je mee in vraagstukken zoals:

  • Wat kan hybride werken voor mijn organisatie betekenen?
  • Hoe ziet hybride werken eruit voor mijn organisatie?
  • Hoe neem je je organisatie mee in deze nieuwe manier van (hybride) werken? Welk gedrag hoort hierbij?
  • Welke uitdagingen zijn er wanneer hybride werken geïmplementeerd wordt?
  • Hoe ziet een fysieke (thuis)werkomgeving eruit?

Laat je alvast inspireren door Saskia haar blog: Hybride werken? Hoezo? –

Introductie sprekers

Saskia Nijs is oprichter van Studio 21st, promotieonderzoeker aan de VU in Amsterdam, auteur, columnist, bestuurslid en adviseur. Met haar ruime ervaring in de praktijk, haar studio en haar wetenschappelijke kennis richt zij zich op de toekomst van werk en digitale transformative, met name op het gebied van sociale ontwikkelingen (van werken en leren) en het realiseren van veranderingen in organisaties door medewerkersbetrokkenheid.

Paul Honout is Business Group Lead Devices bij Microsoft Nederland. In deze functie is hij nauw betrokken bij de inrichting van werkplekken bij (groot) zakelijke bedrijven. Hij kan als geen ander meedenken over hoe de (nieuwe) hybride werkplek eruit moet zien bij verschillende (kleine als grote) organisaties.

Andere webinars bijwonen?

Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden van Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over eenvoudig beheer en uitrol van Surface, duurzaam ondernemen met Surface, het vernieuwde Surface portfolio, beveiliging van Surface en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-06Jun-01-Hoe-hybride-werken-werkt-SRDEM75400_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html