eBook 'Patiënten erbij betrekken' | Microsoft

Help patiënten een actieve rol te spelen bij hun gezondheidszorg via interactie met jouw organisatie met de technologie die ze tegenwoordig verwachten.

Persoonlijke gezondheidszorg: Patiënten erbij betrekken in het digitale tijdperk

Download het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf

* required fields

Houd patiënten betrokken bij jouw diensten en verbeter de zorg door ze gemakkelijk toegang te bieden tot de technologie die zij verwachten. Maak apps die selfservice voor patiënten mogelijk maken en leer hoe je Microsoft Cloud voor de gezondheidszorg kunt gebruiken om betere ervaringen, inzichten en zorg te bieden.

In dit interactieve eBook, Persoonlijke gezondheidszorg: Patiënten erbij betrekken in het digitale tijdperk, lees je over manieren om:

  • Het aanbod van Microsoft Cloud voor de gezondheidszorg te gebruiken om de betrokkenheid van patiënten te verbeteren, samenwerking tussen zorgteams te versterken, inzicht in operationele en klinische data te verbeteren en interoperabiliteit te waarborgen.
  • Patiënten de gepersonaliseerde en eenvoudig toegankelijke digitale ervaring te bieden die ze al gewend zijn van andere online services.
  • De band met patiënten versterken door hun gegevens automatisch bijgewerkt te houden in je EPD, zodat jij je op hun individuele zorg kunt richten.
  • Vertraging in communicatie voorkomen en zorg leveren in real time met behulp van verbonden systemen en door de patiënt gegenereerde gezondheidsgegevens.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-Engaging-Patients-in-the-Digital-Age-eBook.html?LCID=NL-BE

Download het eBook