EBOOK

Het toekomstige bancaire ecosysteem:
ontwikkeling en innovatie in het digitale tijdperk

*required fields

Het toekomstige bancaire ecosysteem: ontwikkeling en innovatie in het digitale tijdperk

Of bedrijven in de financiële dienstverlening het komende decennium succes hebben, hangt af van meerdere factoren. Eén daarvan is het vermogen om in de bedrijfsvoering mee te gaan met de technologische ontwikkelingen om nieuwe waarde te creëren. Een andere factor is de kracht om onmisbaar te zijn in complexe waardeketens die bedrijfs- en branchegrenzen overschrijden en in netwerken waarin steeds meer met elkaar samenhangt. Dit vraagt van hen dat ze zich aanpassen aan het nieuwe landschap en compleet nieuwe businessmodellen omarmen die flexibiliteit en veiligheid combineren in een dynamisch spanningsveld, met vertrouwen als middelpunt.  

In dit provocerende discussiestuk nemen we de bank- en kapitaalmarkten onder de loep aan de hand van drie thema's: evolutie, innovatie en vertrouwen. Deze thema's fungeren als toetssteen om inzicht te krijgen in de krachten die de sector ingrijpend hervormen, en de toekomst zullen bepalen.

Lees meer over de principes voor zakelijke transformatie, denk na over deze ingrijpende scenario's voor de toekomst van het bankwezen en ontdek hoe Microsoft je organisatie kan helpen te innoveren en succes te behalen in een nieuw ecosysteem.

https://info.microsoft.com/The-Future-Banking-Ecosystem-ThankYou-nl-nl.html