Rapport over de implementatie van Zero Trust | Microsoft Security
Lees meer over de snelgroeiende trend naar Zero Trust-beveiliging en de voordelen van implementatie in het rapport over de implementatie van Zero Trust.
Zero Trust, Zero Trust-model, netwerk, beveiliging, beveiligingsmodel
Microsoft Logo
Rapport over de implementatie van Zero Trust

Rapport over de implementatie van Zero Trust

Door de verschuiving naar hybride werken is de implementatie van een Zero Trust-framework de hoogste prioriteit voor beveiligingsbeslissers geworden. Sterker nog, 96 procent vindt implementatie cruciaal voor het succes van hun organisatie en 73 procent verwacht de komende twee jaar meer te gaan investeren in Zero Trust-beveiliging.

Lees meer informatie over 1200 beveiligingsbeslissers over de hele wereld in het rapport over de implementatie van Zero Trust van Microsoft. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welke risicogebieden bedrijven het eerst aanpakken.
  • Best practices van organisaties die werken met een volledig geïmplementeerd Zero Trust-framework.
  • Beveiligingsvoordelen zoals verbeterde complianceflexibiliteit, betere productiviteit van werknemers en snellere detectie van bedreigingen.
  • Wat de beveiliging van Zero Trust voor netwerken, apparaten, services en apps betekent voor de productiviteit van werknemers.
  • Hoe flexibel het Zero Trust-framework is en hoe het kan worden gebruikt om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van organisaties die een cloud of platform gebruiken.

Lees het rapport

Vertel ons wat meer over jezelf.

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het rapport