Het AI-voordeel | Microsoft Dynamics 365
Lees Het AI-voordeel voor inzichten in het stimuleren van salesprestaties met AI-tools van de volgende generatie die verkopers ondersteunen, klanten over de streep trekken en tijd besparen.
Het AI-voordeel: salesprestaties verbeteren met tools van de volgende generatie
Microsoft Logo

Het AI-voordeel: salesprestaties verbeteren met tools van de volgende generatie

Van het terugdringen van repetitieve taken tot het verbinden van data tot het continu optimaliseren van de prestaties: AI helpt verkopers momentum te creëren en sales te versnellen.

Lees Het AI-voordeel om erachter te komen hoe AI salesteams gedurende de dag ondersteunt. Je leert hoe verkopers AI gebruiken om inefficiënties te elimineren en klantervaringen te verbeteren, plus tips over het kiezen van AI-tools van de volgende generatie die het beste bij jouw organisatie passen. Bovendien ontdek je praktische inzichten over hoe je:

  • Verkopers tijd kunt besparen met het automatisch vastleggen van data, taakondersteuning en contentgeneratie.
  • Klanten op hun voorwaarden kunt betrekken met AI-ondersteunde begeleiding en relatie-inzichten.
  • Verkopers kunt ondersteunen en begeleiden met geautomatiseerde sequenties, intelligente prognoses en gepersonaliseerde prestatieaanbevelingen.
  • Teams kunt helpen om AI te implementeren met best practices op prompts, iteratie met AI-modellen en het waarborgen van nauwkeurige content.
  • Verantwoord gebruik van AI kunt waarborgen om salesteams veilig voor te bereiden op succes en de dataprivacy te handhaven.

Download het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf

* Please complete required fields

Resource1Image

Resource2Image

Resource3Image

Download het eBook