AI-fordelen | Microsoft Dynamics 365
Læs AI-fordelen for at få indsigt i, hvordan du kan øge salgsresultaterne med næste generations AI-værktøjer, der støtter sælgere, hjælper med at engagere kunderne og sparer tid.
AI-fordelen: Skabe bedre salgsresultater med næste generations værktøjer
Microsoft Logo

AI-fordelen: Skabe bedre salgsresultater med næste generations værktøjer

AI hjælper sælgere med alt, lige fra at skære ned på rutineopgaver til at forbinde data og til løbende at optimere ydeevnen – så sælgerne kan skabe momentum og opnå større salg.

Læs AI-fordelen for at finde ud af, hvordan AI støtter salgsteams i løbet af arbejdsdagen. Du lærer, hvordan sælgere bruger AI til at eliminere ineffektivitet og forbedre kundeoplevelser samt tips til, hvilke næste generations AI-værktøjer der passer bedst til din organisation. Du kan også få praktisk indsigt i, hvordan du kan:

  • Spare tid for sælgerne med automatiseret dataregistrering, opgaveassistance og generering af indhold.
  • Engagere kunderne på deres vilkår med AI-assisteret vejledning og relationsindsigt.
  • Støtte og vejlede sælgere med automatiserede sekvenser, intelligente prognoser og personligt tilpassede anbefalinger til ydeevne.
  • Hjælpe teams med at implementere AI ved hjælp af bedste praksis for meddelelser, gentage ved hjælp af AI-modeller og sikre præcist indhold.
  • Sørge for ansvarlig brug af AI til at konfigurere salgsteams til succes på en sikker måde og vedligeholde databeskyttelse.

Læs e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv.

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Læs e-bogen