Een nieuwe kijk op gezondheidszorg: innovaties | Microsoft

Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg: werken aan veerkracht en flexibiliteit

Lees het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf.

*required fields

Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg: werken aan veerkracht en flexibiliteit

Ontdek hoe verbonden technologieën en baanbrekend onderzoek nieuwe mogelijkheden voor biowetenschappen en zorgverlening scheppen. Lees in het eBook Een nieuwe kijk op de gezondheidszorg: werken aan veerkracht en flexibiliteit over een aantal van de meest veelbelovende onderzoeks- en proefprojecten die de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.

Ontdek hoe nieuwe technologieën je kunnen helpen:

  • Persoonlijke zorg mogelijk te maken. Ontdek hoe zorginstellingen AI, machinelearning en door kwantum geïnspireerde algoritmes gebruiken om kankerverwekkende genen te ontdekken, behandelingen op maat te ontwikkelen en de effectiviteit van behandelingen te volgen.
  • Wetenschappelijke innovatie te versnellen. Ontdek hoe farmaceutische bedrijven en onderzoeksgroepen mixed reality, bots en het IoT gebruiken om levensreddende medicijnen sneller, veiliger en goedkoper te ontwikkelen en te leveren.
  • Zorgteams te ondersteunen. Ontdek hoe apps, draagbare technologieën en andere telezorgtools helpen om goede zorg overal toegankelijk te maken.

Lees ook hoe Microsoft Cloud voor de gezondheidszorg organisaties helpt om veerkrachtiger te worden, de zorg te coördineren en de operationele efficiëntie te verbeteren. 

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdcLrykXL/original

Download het eBook