Een werkomgeving voor mensen | Microsoft Viva
Stel mensen en teams in staat om hun volledige potentieel te bereiken. Ontdek in dit eBook hoe Microsoft Viva kan helpen.
Een werkomgeving voor mensen
Microsoft Logo

Een werkomgeving voor mensen

Bedrijven presteren beter als mensen op hun best zijn. Ontdek hoe platforms voor werknemerservaringen zoals Microsoft Viva helpen bij het moderniseren van Human Resources en het ondersteunen van bedrijven bij het stimuleren van mensen en teams om hun volledige potentieel te bereiken.

Ontdek hoe Viva helpt om:

  • Een levendige, inclusieve werkplek te bevorderen waar informatie en kennis vrijelijk kunnen stromen en waar iedereen zich thuis voelt.
  • Realtime inzichten en praktische aanbevelingen te ontvangen waarmee iedereen in de organisatie slimmer kan werken en gefocust kan blijven.
  • Mensen en projecten af te stemmen op strategische zakelijke prioriteiten, duidelijke doelen te stellen en mensen en teams in staat te stellen samen meer te bereiken.
  • Toptalent te ontwikkelen en te behouden door mensen de juiste content, informatie en connecties te bieden die ze nodig hebben om in elke fase van hun carrière te groeien.

Download het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf.

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het eBook