Kubernetes-paketet | Microsoft Azure
Lär dig att skapa och hantera appar i programbehållare med Kubernetes. Skaffa det här kostnadsfria paketet med tre e-böcker och lär dig grunderna i Kubernetes – allt på ett ställe.
Distributed Systems, Hands-On Kubernetes with Azure, Kubernetes-paketet, The Azure Cloud Native Architecture Mapbook
Microsoft Logo

Kom i gång med Kubernetes

Skapa, leverera och skala appar i programbehållare snabbare med Kubernetes. Lär dig grunderna i Kubernetes och upptäck sedan hur enkelt det är att driftsätta och hantera programbehållare i stor skala med Kubernetes i Azure.

Med Kubernetes-samlingen får du flera resurser som hjälper dig att få den kunskap och praktiska erfarenhet du behöver för att komma igång med Kubernetes – allt på ett och samma ställe.

Skaffa samlingen och få

  • Hands-On Kubernetes on Azure, tredje utgåvan – Den uppdaterade versionen av den här Packt-e-boken ger dig insikt i hur du kan skapa tillförlitliga appar och innehåller ett nytt förord av Kubernetes-medgrundaren Brendan Burns. Upptäck alla nyheter i Azure Kubernetes Service (AKS), inklusive säkerhetsförbättringar, CI/CD-automatisering (continuous integration/continuous delivery) och de senaste teknikerna som stöds. Lär dig börja använda och hantera programbehållarkluster i stor skala med AKS.
  • Designing Distributed Systems – I den här e-boken får du utforska distribuerade system och lära dig mer om återanvändbara mönster och metoder för att skapa distribuerade system.
  • Azure Cloud Native Architecture Mapbook – Få råd av experterna i den här Packt-e-boken. Utforska en dedikerad arkitektonisk AKS-karta och en referensarkitektur som fungerar som värd för ett tjänstnät för mikrotjänster i AKS.

Du får också tillgång till ytterligare innehåll, däribland en videoserie av Brendan Burns. Utbildningen innehåller interaktiva kurser och en praktisk Kubernetes-workshop som hjälper dig att påskynda införandet av Kubernetes.

Skaffa samlingen

Berätta lite om er själva.

* Please complete required fields

Resurser

Resource1Image

Hands-On Kubernetes on Azure, tredje utgåvan

Skaffa praktisk erfarenhet i att använda en hanterad Kubernetes-plattform avsedd för utvecklare. I den här e-boken kan du läsa om alla nyheter, inklusive säkerhetsförbättringar, CI/CD-automatisering (continuous integration/continuous delivery) och de senaste teknikerna som stöds.

Skaffa e-boken
Resource2Image

Designing Distributed Systems

Läs om distribuerade system och hitta återanvändbara mönster och metodtips för att skapa distribuerade system. I den här e-boken hittar du händelsedrivna arkitekturer som bearbetar och reagerar på händelser i realtid och får lära dig mer om system för orkestrering av programbehållare.

Skaffa e-boken
Resource3Image

Azure Cloud Native Architecture Mapbook

Få råd från experter i den här Packt-e-boken. Utforska en dedikerad arkitektonisk AKS-karta och en referensarkitektur som fungerar som värd för ett tjänstnät för mikrotjänster i AKS.

Skaffa e-boken
Skaffa samlingen