A Kubernetes-gyűjtemény | Microsoft Azure
Ismerje meg, hogyan fejleszthet és menedzselhet konténeralapú alkalmazásokat a Kubernetes segítségével! Töltse le ezt a három e-könyvből álló ingyenes csomagot, és sajátítsa el a Kubernetes alapjait – egyetlen gyűjteménnyel!
Distributed Systems, Hands-On Kubernetes with Azure, Kubernetes-gyűjtemény, The Azure Cloud Native Architecture Mapbook
Microsoft Logo

Első lépések a Kubernetes használatához

A Kubernetes segítségével gyorsabban készíthet és helyezhet üzembe skálázható konténeres alkalmazásokat. Sajátítsa el a Kubernetes alapjait, és ismerje meg, hogyan lehet nagyszámú konténert is egyszerűen telepíteni és kezelni a Kubernetesszel az Azure-ban.

A Kubernetes-gyűjteményben található források segítenek a Kubernetes használatának megkezdéséhez szükséges ismeretek és gyakorlati tapasztalatok megszerzésében – egy helyen.

A Kubernetes-gyűjtemény tartalma:

  • Hands-On Kubernetes on Azure, harmadik kiadás – Olvassa el a Packt e-könyvének átdolgozott kiadását, amely most a Kubernetes társalapítója, Brendan Burns előszavával jelenik meg, és ismerje meg, hogyan fejleszthet megbízható alkalmazásokat! Ismerje meg az Azure Kubernetes Services (AKS) újdonságait: a biztonsági fejlesztéseket, a folyamatos integráció/szállítás (CI/CD) automatizálását, valamint a legújabb támogatott technológiákat. Emellett azt is megtanulhatja, hogyan lehet skálázható klasztereket üzembe helyezni és menedzselni az AKS segítségével.
  • Designing Distributed Systems – Ebből az e-könyvből megismerheti az elosztott rendszerek alapfogalmait, valamint az ezek létrehozásához használható mintákat és gyakorlatokat.
  • The Azure Cloud Native Architecture Mapbook – A Packt e-könyve szakértői útmutatást biztosít. A könyvben talál egy kifejezetten az AKS-hez készült architektúratérképet, valamint az AKS-ben egy mikroszolgáltatásokhoz való service mesh hosztolására szolgáló referenciaarchitektúrát is.

Emellett számos további tartalom is elérhető a Kubernetes bevezetésének felgyorsításához: videósorozat Brendan Burnstől, interaktív képzésekből álló tanulási útvonal, valamint egy gyakorlati Kubernetes-workshop.

Töltse le a gyűjteményt!

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat:

* Please complete required fields

Hasznos források

Resource1Image

Hands-On Kubernetes on Azure, harmadik kiadás

Szerezzen gyakorlati tapasztalatot egy kifejezetten fejlesztőknek készült, menedzselt Kubernetes-platform használatával! Ez az e-könyv bemutatja az újdonságokat: a biztonsági fejlesztéseket, a folyamatos integráció/szállítás (CI/CD) automatizálását, valamint a legújabb támogatott technológiákat.

Letöltöm az e-könyvet
Resource2Image

Designing Distributed Systems

Ismerje meg az elosztott rendszerek alapfogalmait, valamint a létrehozásukhoz használható mintákat és bevált gyakorlatokat! Az e-könyvből megismerheti az események valós idejű feldolgozására és megválaszolására alkalmas eseményvezérelt architektúrákat, valamint a konténerorkesztrációs rendszereket.

Letöltöm az e-könyvet
Resource3Image

The Azure Cloud Native Architecture Mapbook

A Packt e-könyve szakértői útmutatást tartalmaz. A könyvben talál egy kifejezetten az AKS-hez készült architektúratérképet, valamint az AKS-ben egy mikroszolgáltatásokhoz való service mesh hosztolására szolgáló referenciaarchitektúrát is.

Letöltöm az e-könyvet
Gyűjtemény letöltése