Rapport Digitale hulpmiddelen beheren | Microsoft
Download dit rapport van Harvard Business Review Analytic Services voor meer informatie over het beheren van digitale tools, het voorkomen van schaduw-IT en het verwijderen van apps die de productiviteit verlagen.
de explosie van digitale hulpmiddelen beheren, verwijderen van apps (3600 maandelijkse zoekopdrachten), schaduw-IT (2900), productiviteitsrapport (260)
Microsoft Logo
Download het rapport

De explosie van digitale hulpmiddelen beheren

De pandemie dwong organisaties om meer digitale tools en applicaties te implementeren. 78 procent van de ondervraagde zakelijke leiders was het ermee eens dat dit waar was. Maar 48 procent zegt dat de productiviteit van werknemers hierdoor lager is. Wat is de oorzaak van dit productiviteitsverlies en wat kunnen IT-leiders eraan doen?

Ontdek het in het Harvard Business Review Analytic Services-rapport De explosie van digitale hulpmiddelen beheren, gesponsord door Microsoft. Ontdek waarom technologiebeheer, van communicatie- en samenwerkingstools tot cloudopslag en klantgerichte apps, essentieel is voor het succesvol ondersteunen van hybride werk, plus:

  • Hoe geef je je teams de juiste software zodat je later geen apps hoeft te verwijderen.
  • Waarom is het cruciaal om de verborgen kosten van digitale tools bij te houden.
  • Hoe voorkom je 'schaduw-IT', het gebruik van niet-goedgekeurde technologie.

Download het rapport

Vertel ons wat meer over jezelf

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het rapport