Gartner Magic Quadrant-rapport | Microsoft

2018 Gartner Magic Quadrant voor operationele database managementsystemen

Lees het rapport

Vertel ons wat meer over jezelf.

* required fields

Lees waarom Gartner Microsoft voor het zesde jaar op rij als leider op het gebied van operationele databasemanagementsystemen (DBMS) beschouwt. Download het nieuwste onderzoek en weeg al je opties voor databasemanagement in de steeds concurrerender markt. Gebruik het Gartner Magic Quadrant-rapport om weloverwogen modernisatiekeuzes te maken en meer te weten te komen over nieuwe mogelijkheden van leveranciers van niet-relationele en cloudoplossingen.

Download het Gartner Magic Quadrant-rapport van oktober 2018 om:

  • Te lezen hoe leveranciers worden geëvalueerd op basis van de volledigheid van hun visie en uitvoeringsvermogen.
  • Te lezen hoe op open source gebaseerde producten in 2020 verantwoordelijk zullen zijn voor meer dan 20 procent van de omzet in databasemanagement.
  • Te begrijpen hoe ontwikkelingen op het gebied van cloudplatformen het landschap van DBMS-leveranciers naar verwachting drastisch zullen veranderen.

Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of services die in hun publicaties worden vermeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren die de hoogste beoordelingen krijgen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet dan wel impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-gartner-odbm-report.html?LCID=nl

Download nu