Pc's en hybride werk | Forrester-onderzoek
Betrouwbare apparatuur voor thuiswerken is een must in elke externe omgeving. Ontdek de technologische behoeften en aanbevelingen voor de moderne werkplek.
Hybride werk, flexibel werken, apparatuur voor thuiswerken, werken vanaf thuiscomputers
Microsoft Logo
Welke rol speelt een up-to-date pc bij het creëren van de beste hybride werkomgeving?

Welke rol speelt een up-to-date pc bij het creëren van de beste hybride werkomgeving?

De juiste IT-apparaten en -tools zijn een waardevolle en essentiële investering in hybride werk. Veel pc's zijn echter niet geoptimaliseerd voor deze hybride werkomgeving.

Werkgevers moeten inventariseren waar investeringen moeten worden gedaan om ervoor te zorgen dat werknemers correct zijn verbonden met de juiste hardware en software. Met de juiste tools kun je je hybride team effectief en efficiënt laten floreren op de moderne werkplek.

Forrester voerde een online enquête uit onder 1733 zakelijke beslissers in IT-, HR- en line-of-business-functies. In het onderzoek, Welke rol speelt een up-to-date pc bij het creëren van de beste hybride werkomgeving?: een opinieartikel van Forrester Consulting in opdracht van Microsoft, zul je:

  • Meer leren over de post-pandemische beroepsbevolking, waarin zakelijke leiders verwachten dat meer dan 50 procent van hun personeel remote of hybride blijft.
  • De grootste uitdagingen begrijpen waarmee remote werknemers worden geconfronteerd met hun pc's.
  • Lezen hoe werkgevers investeren in budgetten voor apparatuur van werknemers, waaronder een toename van pc-/laptopuitgaven.
  • Meer te weten komen over de verbeteringen die nodig zijn in pc-kwaliteit, op het gebied van hardware, software, randapparatuur, beveiliging en supportprocessen, om succesvol hybride werk te bevorderen.
  • Belangrijke aanbevelingen verzamelen om de ervaring van werknemers te stimuleren, bedrijfsresultaten te verbeteren en meer.

Vertel ons wat meer over jezelf

Vul je gegevens in

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het onderzoek