Webinar: Klantverwachtingen overtreffen
Webinar Klantverwachtingen overtreffen door transformatie: het traject van Microsoft Ondersteuning naar klantenservice op basis van AI Bekijk deze webinar om te zien hoe Microsoft zijn service-ervaring heeft getransformeerd en hoe AI je serviceteams kan helpen succesvol te zijn.
Copilot in Dynamics 365, Klantenservice, Klantervaring, Verhaal van Microsoft Ondersteuning, AI in Customer Service
Microsoft Logo
Man met headset die achter een computer zit

Webinar: Klantverwachtingen overtreffen door transformatie

Klantenservice speelt een directe rol bij het verhogen van de omzet, het marktaandeel en de loyaliteit, maar als de service tekortschiet, lopen bedrijven het risico snel hun voorsprong te verliezen. Tegelijkertijd worden de verwachtingen van klanten alleen maar groter omdat ze een snelle, persoonlijke service verwachten bij elk contactpunt op alle digitale kanalen en apparaten.  

In deze omgeving, waarin de belangen groot zijn, hebben leiders op het gebied van klantenservice strategische planning nodig om hun activiteiten te moderniseren met AI, waardoor hun serviceteams de uitdaging van het complexe digitale landschap van vandaag kunnen aangaan. Dit was geen sinecure voor Microsoft als een van de grootste supportteams ter wereld. Met tienduizenden agenten die meer dan 1 miljard klanten bedienen in 120 landen, is Microsoft begonnen aan een digitale transformatietraject, terwijl ze zich blijven inzetten om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van een zeer divers en complex scala aan uitdagingen voor consumenten en commerciële bedrijven. 

Bekijk deze webinar en ontdek: 

  • De uitdagingen waarmee Microsoft werd geconfronteerd, zoals het onderhouden van naadloze klantervaringen binnen een wereldwijde organisatie. 
  • Hoe Microsoft zijn service-ervaring heeft getransformeerd, ondanks de schaal en complexiteit.  
  • De rol van AI en automatisering bij het verbeteren van de service-ervaringen voor klanten en agenten. 
  • Het belang van een digitale transformatie van serviceactiviteiten om concurrerend te blijven in je respectievelijke sectoren en om je voor te stellen wat voor type bedrijfsimpact AI je teams kan opleveren. 

Sprekers:

Bekijk de webinar

Vertel ons wat meer over jezelf

* Please complete required fields

Aanvullende informatiebronnen

Man met headset die achter een computer zit

Een moderniseringsframework

Kom meer te weten over het traject van Microsoft en verwerf inzichten voor je eigen transformatie door het eBook Het traject van Microsoft Ondersteuning naar AI-ondersteunde klantenservice te lezen.

Download het eBook
Iemand die op een laptop typt

Volg de rondleiding

Zie hoe één bedrijf Dynamics 365 Customer Service gebruikt om omnichannel-support te bieden, het werken met agenten en samenwerking te vergemakkelijken en managers meer mogelijkheden te bieden.

De rondleiding starten
Vrouw die op een desktopcomputer werkt

Gratis 30 dagen op proef

Je kunt je aanmelden en Dynamics 365 Customer Service 30 dagen gratis uitproberen.

Start je proefversie
Bekijk het nu