Webinaari: Asiakkaiden odotusten ylittäminen
Asiakkaiden odotusten ylittäminen muutoksen kautta -webinaari: Microsoftin tuen siirtymä kohti tekoälyavusteista asiakaspalvelua Katso tämä webinaari, niin saat tietoa siitä, miten Microsoft uudisti palvelukokemuksensa, ja visioi, miten tekoäly voi auttaa palvelutiimejäsi menestymään.
Dynamics 365:n Copilot, Asiakaspalvelu, Asiakaskokemus, Microsoft-tuen tarina, Tekoäly asiakaspalvelussa
Microsoft Logo
Mies istuu tietokoneen ääressä kuulokemikrofoni päässään

Webinaari: Asiakkaiden odotusten ylittäminen muutoksen kautta

Asiakaspalvelulla on suoria vaikutuksia tuottoihin, markkinaosuuteen ja asiakasuskollisuuteen – mutta kun palvelu ei ole riittävän hyvää, yritykset voivat menettää kilpailuetunsa nopeasti. Samalla asiakkaiden odotukset vain kasvavat, sillä he odottavat nopeaa ja yksilöllistä palvelua kaikissa tilanteissa ja kaikissa digitaalisissa kanavissa ja laitteissa.  

Panokset ovat korkealla, joten asiakaspalvelujohtajat tarvitsevat strategista suunnittelua toimintansa modernisointiin tekoälyn avulla niin, että he voivat tukea palvelutiimejään nykyajan monimutkaisen digitaalisen ympäristön haasteiden ratkaisemisessa. Tämä ei ollut Microsoftille helppoa, koska sillä on yksi maailman suurimmista tukitiimeistä. Microsoftin kymmenet tuhannet asiakaspalvelijat palvelevat yli miljardia asiakasta 120 eri maassa, ja Microsoftin aloittaessa digitalisaation se oli yhä sitoutunut vastaamaan kuluttajien ja kaupallisten yritysten monimuotoisiin ja monimutkaisiin haasteisiin liittyviin odotuksiin ja tarpeisiin. 

Katso tämä webinaari niin saat tietoa seuraavista: 

  • Microsoftin kohtaamat haasteet, kuten saumattomien asiakaskokemusten ylläpitäminen kansainvälisessä organisaatiossa 
  • Miten Microsoft uudisti palvelukokemuksensa sen skaalasta ja monimutkaisuudesta huolimatta.  
  • Tekoälyn ja automaation rooli asiakkaiden ja asiakaspalvelijoiden palvelukokemusten parantamisessa. 
  • Palvelutoimintojen digitalisaation tärkeys, jotta yritys voi pysyä kilpailukykyisenä omalla toimialallaan ja visioida, millaisia liiketoimintavaikutuksia tekoälyllä voi olla tiimeille. 

Puhujat:

Katso webinaari

Kerro vähän itsestäsi.

* Please complete required fields

Lisäresurssit

Mies istuu tietokoneen ääressä kuulokemikrofoni päässään

Kehys modernisaatiolle

Opi Microsoftin matkasta ja hanki näkemyksiä oman muutoksesi tueksi lukemalla Microsoftin tuen siirtymä kohti tekoälyavusteista asiakaspalvelua -e-kirja.

Lataa e-kirja
Henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella

Katso opastettu esittely

Katso, miten eräs yritys käyttää Dynamics 365 Customer Serviceä monikanavaisen tuen tarjoamiseen, asiakaspalvelijoiden työn helpottamiseen ja johtajien tukemiseen.

Aloita esittely
Nainen työskentelee pöytätietokoneella

Ilmainen 30 päivän kokeilu

Voit rekisteröityä ja kokeilla Dynamics 365 Customer Serviceä maksutta 30 päivän ajan.

Aloita kokeilusi
Katso nyt