Webinar: Overgår kundernes forventninger
Webinaret Overgår kundernes forventninger via transformation: Rejsen for Microsoft Support mod AI-drevet kundeservice Se dette webinar for at finde ud af, hvordan Microsoft transformerede sin serviceoplevelse, og afdæk, hvordan AI kan hjælpe dine serviceteams med at få succes.
Copilot i Dynamics 365, kundeservice, kundeoplevelse, Microsoft-supporthistorik, AI i kundeservice
Microsoft Logo
Mand sidder foran en computer med et headset på

Webinar: Overgår kundernes forventninger via transformation

Kundeservice spiller en direkte rolle i forhold til at skabe omsætning, tage markedsandele og opbygge loyalitet – men når servicen ikke er i orden, kan virksomhederne hurtigt miste deres forspring. Samtidig bliver kundernes forventninger kun endnu mere krævende, da de forventer hurtig, personlig service ved alle berøringspunkter på tværs af alle digitale kanaler og enheder.  

I dette meget vigtige miljø har kundeserviceledere brug for strategisk planlægning for at kunne modernisere driften med AI, der kan give deres serviceteams mulighed for at tage udfordringen op i nutidens komplekse digitale landskab. Det var ikke nogen nem opgave for Microsoft som et af de største supportteams i verden. Med titusindvis af medarbejdere, der betjener over 1 milliard kunder i 120 lande, begav Microsoft sig ud på en digital transformationsrejse, samtidig med at de stadig holdt fokus på at opfylde forventningerne og behovene i forhold til en meget forskelligartet og kompleks række udfordringer for både forbrugervirksomheder og kommercielle virksomheder. 

Se dette webinar for at få mere at vide om: 

  • De udfordringer, Microsoft stod over for, herunder at opretholde problemfrie kundeoplevelser på tværs af en global organisation. 
  • Hvordan Microsoft transformerede sin serviceoplevelse på trods af omfanget og kompleksiteten.  
  • Den rolle, AI og automatisering spiller i til at forbedre serviceoplevelser for kunder og kundeservicemedarbejdere. 
  • Vigtigheden af at transformere serviceaktiviteter digitalt for at holde jer konkurrencedygtige i jeres respektive brancher og finde ud af, hvilken effekt AI kan have på jeres teams. 

Talere:

Se webinaret

Fortæl os lidt om dig selv.

* Please complete required fields

Flere ressourcer

Mand sidder foran en computer med et headset på

En moderniseringsstruktur

Lær af Microsofts rejse, og få indsigt til din egen transformation ved at læse e-bogen: Rejsen for Microsoft Support mod AI-drevet kundeservice.

Download e-bogen
Person skriver på en bærbar computer

Få en rundvisning

Se, hvordan en virksomhed bruger Dynamics 365 Customer Service til at levere support via flere forskellige kanaler, lette arbejdet og samarbejdet for kundeservicemedarbejderne og give lederne bedre handlemuligheder.

Start rundvisningen
Kvinde arbejder foran en stationær computer

30 dages gratis prøve

Du kan tilmelde dig og prøve Dynamics 365 Customer Service i 30 dage uden omkostninger.

Start din prøveversion
Se med nu