Customer Service Impact | Microsoft Dynamics 365

Total Economic Impact™ fra Microsoft Dynamics 365 for kundeservice

Download undersøgelsen

Fortæl os lidt om dig selv.

* required fields
Udforsk de finansielle virkninger af Dynamics 365 for kundeservice på seks forskellige virksomheder, der står over for udfordringer med deres gamle kundesupportsystemer, og vurder, om den samme løsning kan gavne din virksomhed.

I denne 2018 Forrester Consulting-undersøgelse bestilt af Microsoft, viser en analyse, at ved at indføre Dynamics 365 for kundeservice, kunne en sammensat organisation – baseret på de adspurgte – drage fordel af et investeringsafkast på 259 procent over tre år. Andre observationer:

  • Virksomheder, der implementerede Dynamics 365 for kundeservice, opnåede, at deres organisationer blev langt mere konkurrencedygtige og effektive.
  • En automatiseret grænseflade og samlede kundedata skabte højere kundefastholdelse og en større arbejdsglæde hos kundesupportteams.
  • Erhvervsorganisationer havde mere kontrol over it-udviklingen, hvilket førte til hurtigere implementering og bedre kundeengagement.
  • Teknologiske fremskridt som kunstig intelligens (AI), procesautomatisering og forbedrede selvbetjeningsmuligheder som chatbots har gjort det nemmere end nogensinde at levere god kundeservice.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-DynService-The-Total-Economic-Impact-eBook.html?LCID=DA
Download nu