Verhalen over de werknemerservaring | Microsoft Viva
Lees verhalen van hoe een Microsoft-platform voor werknemerservaringen op mensen gerichte werkplekken creëert.
Een holistische ervaring creëren: vier manieren waarop bedrijven Microsoft Viva hebben gebruikt om de veranderende behoeften van werknemers aan te pakken, platform voor werknemerservaringen, platformen voor werknemerservaringen, raamwerk voor werknemerservaringen, Microsoft-werknemerservaringenplatform
Microsoft Logo

Creëer een holistische werknemerservaring

In de laatste twee jaar waren bedrijven uit de hele wereld gedwongen om over te schakelen van voornamelijk op locatie werkend personeel naar het mogelijk maken van externe of hybride werknemerservaringen. Onderzoek toont aan dat mensen meer van hun werkplekken verwachten en om aan die behoeften te voldoen moeten zakelijke leiders oplossingen vinden die een verbeterde, inclusieve en holistische ervaring voor werknemers bieden.

Lees Een holistische ervaring creëren: vier manieren waarop bedrijven Microsoft Viva hebben gebruikt om de veranderende behoeften van werknemers aan te pakken om te leren hoe dit platform voor werknemerservaringen klanten heeft geholpen om deze uitdagingen direct aan te gaan door:

  • Een uitgebreid beeld van de motivaties en doelstellingen van werknemers te krijgen.
  • De data te bekijken en te benutten om het delen van kennis te verbeteren en op mensen gericht management te ontwikkelen.
  • Oplossingen te vinden die een verbeterde holistische en duurzame ervaring bieden voor werknemers op on-site, externe en hybride werkplekmodellen.
  • Inclusiviteit, evenwicht tussen werk en privé, en welzijn tijdens elke fase van het traject van een werknemer te koesteren.

Ontdek hoe klanten platformen voor werknemerservaringen gebruiken om de werknemerservaring te verbeteren

Vertel ons wat meer over jezelf

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het eBook