E-boken «Mer enn CRM» | Microsoft Dynamics 365

Oppdag viktigheten av å oppdatere CRM-løsningen i e-boken Mer enn CRM: økonomidirektørens veiledning til å øke salgsinntektene og redusere salgskostnadene.

Mer enn CRM: økonomidirektørens veiledning til å øke salgsinntektene og redusere salgskostnadene

Få e-boken

Fortell oss litt om deg selv:

* required fields

Etter hvert som eksternt salg og digitale opplevelser blir den primære måten å kommunisere med kunder på, er oppdatering av kunderelasjonsbehandlingsløsningen (CRM) viktigere enn noensinne. Lær hvordan du kan forene kundedata, holde salg og markedsføring i samsvar og bevare avkastningen ved å laste ned denne veiledningen for økonomidirektører. I den vil du oppdage hvordan Dynamics 365 utstyrer deg til å møte disse utfordringene ved å:

  • Hjelpe salgsgrupper med å få kontakt og samarbeide, selv når de selger eksternt, med Microsoft Teams og Outlook.
  • Muliggjøre sømløst samarbeid samtidig som eksisterende investeringer i produktivitetsverktøy og dataene de genererer maksimeres – med Microsoft 365.
  • Samkjøre salg og markedsføring ved å forene Microsoft 365, kunderelasjonsbehandling, sosiale medier og andre data for å tilpasse engasjementet med kundene.
  • Ha møter og nettseminarer med Microsoft Teams og Dynamics 365 Marketing.

Bestemme den nest beste måten å samhandle med kunder på ved å samle tilbakemeldingene deres og gjennomføre sentimentanalyse.

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdcVzmM5D/original

Skaff deg e-boken