eBook Meer dan CRM | Microsoft Dynamics 365

Ontdek het belang van het bijwerken van je CRM-oplossing in het eBook Beyond CRM: The CFO's Guide to Driving Sales Revenue and Reducing Sales Costs.

Meer dan CRM alleen: hoe verhoog je de omzet en verlaag je de saleskosten voor CFO's

Ontvang je eBook

Vertel ons meer over jezelf:

* required fields

Omdat verkopen op afstand en digitale ervaringen de belangrijkste manier worden om met klanten in contact te komen, is het bijwerken van je CRM-oplossing (Customer Relationship Management) belangrijker dan ooit. Leer dit eBook voor CFO's om te leren hoe je klantdata kunt harmoniseren, sales en marketing op elkaar kunt afstemmen en ROI kunt behouden. Hierin ontdek je hoe Dynamics 365 je helpt om deze uitdagingen aan te gaan door:

  • Salesteams te helpen verbinding te maken en samen te werken, zelfs bij verkoop op afstand, met Microsoft Teams en Outlook.
  • Naadloze samenwerking mogelijk te maken terwijl je alles uit je bestaande investering haalt in productiviteitstools en de data die zij genereren met Microsoft 365.
  • Sales en marketing op elkaar af te stemmen door Microsoft 365, CRM, sociale media en andere data te integreren om de contacten met je klanten te personaliseren.
  • Vergaderingen en webinars te houden met Microsoft Teams en Dynamics 365 Marketing.

Te bepalen wat de volgende beste manier is om met klanten te communiceren door hun feedback vast te leggen en sentimentanalyse uit te voeren.

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdctde7Ki/original

Download het eBook