Enemmän kuin CRM | Microsoft Dynamics 365

Lue miksi CRM-ratkaisun päivittäminen on niin tärkeää e-kirjasta Enemmän kuin CRM: Talousjohtajan opas myyntituottojen kasvattamiseen ja myyntikustannusten vähentämiseen.

Enemmän kuin CRM: Talousjohtajan opas myyntituottojen kasvattamiseen ja myyntikustannusten vähentämiseen

Lataa e-kirja

Kerro hieman itsestäsi:

* required fields

Etämyynti ja digitaaliset kokemukset ovat muuttuneet ensisijaiseksi vuorovaikutuksen tavaksi asiakkaiden kanssa, joten asiakassuhteiden hallinnan (CRM) ratkaisun päivittäminen on tärkeämpää kuin koskaan. Opi yhdistämään asiakastiedot, pitämään myynti ja markkinointi linjassa sekä turvaamaan pääoman tuottoprosentti – lataa tämä talousjohtajan e-kirjaopas. Se kertoo, miten Dynamics 365 antaa sinulle keinot vastata kyseisiin haasteisiin:

  • Se auttaa myyntitiimejä olemaan yhteydessä ja tekemään yhteistyötä myös etämyynnissä Microsoft Teamsin ja Outlookin avulla.
  • Microsoft 365 mahdollistaa saumattoman yhteistyön sekä optimoi jo tehdyt investoinnit tuottavuustyökaluihin ja niiden tuottamat tiedot.
  • Myynti ja markkinointi yhdenmukaistuvat yhdistämällä Microsoft 365, CRM, sosiaalinen media ja muu data, jotta voidaan räätälöidä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.
  • Kokouksien ja webinaarien toteutus Microsoft Teamsin ja Dynamics 365 Marketingin avulla.

Seuraavan parhaan tavan määrittäminen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa keräämällä heiltä palautetta ja suorittamalla asenneanalyysiä.

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdcqavXy8/original

Lataa e-kirja