E-bogen CRM på et højere niveau | Microsoft Dynamics 365

Opdag, hvor vigtigt det er at opdatere din CRM-løsning i e-bogen CRM på et højere niveau: CFO'ens guide til at skabe salgsindtægter og reducere salgsomkostninger.

CRM på et højere niveau: CFO'ens guide til at skabe salgsindtægter og reducere salgsomkostninger

Få e-bogen

Fortæl os om dig selv:

* required fields

Nu hvor fjernsalg og digitale oplevelser bliver den primære måde at interagere med kunderne på, er det vigtigere end nogensinde at opdatere din CRM-løsning (Customer Relationship Management). Download denne guide til CFO'er, og læs om, hvordan du kan samle kundedata, holde salg og marketing koordineret og bevare investeringsafkastet (ROI). Her kan du også opdage, hvordan Dynamics 365 giver dig mulighed for at håndtere disse udfordringer ved at:

  • Hjælpe dine salgsteams med at samarbejde og være forbundne, selv når de sælger eksternt, med Microsoft Teams og Outlook.
  • Skabe mulighed for problemfrit samarbejde og samtidig maksimere dine eksisterende investeringer i produktivitetsværktøjer og de data, som de genererer – med Microsoft 365.
  • Koordinere salg og marketing ved at samle Microsoft 365, CRM, sociale medier og andre data for at skabe personligt tilpassede relationer til dine kunder.
  • Afholde møder og webinarer med Microsoft Teams og Dynamics 365 Marketing.

Finde frem til den næste bedste måde at interagere med kunderne på ved at registrere deres feedback og udføre følelsesanalyse.

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdcfeYUvX/original

Hent e-bogen