Doe het Zero Trust Assessment
Het Zero Trust-beveiligingsmodel gaat uit van een aanval. Elk verzoek om toegang wordt daarom behandeld alsof het afkomstig is van een niet-gecontroleerd netwerk.

Voer het Zero Trust Assessment uit om te zien waar jij je in het traject bevindt

Doe het assessment

Vul het onderstaande formulier in

* required fields

Het Zero Trust-beveiligingsmodel gaat uit van een aanval. Elk verzoek om toegang wordt daarom behandeld alsof het afkomstig is van een niet-gecontroleerd netwerk. Dit model past zich aan de complexiteit van de moderne omgeving aan, ondersteunt het mobiele personeelsbestand en beschermt mensen, apparaten, applicaties en data ongeacht waar deze zich bevinden.

Verschillende organisatorische vereisten, bestaande technologieën en beveiligingsfasen zijn allemaal van invloed op de manier waarop de implementatie van een Zero Trust-beveiligingsmodel wordt gepland en uitgevoerd. Met de Zero Trust Assessment-tool kun je bepalen waar je je op dit moment in het traject bevindt als het gaat om je identiteiten, apparaten, apps, infrastructuur, netwerk en data. De tool laat ook zien in welk stadium je bent (Traditioneel, Geavanceerd of Optimaal). Je krijgt dan aanbevelingen voor de stappen die je kunt zetten om door te gaan naar de volgende fase.    

https://www.microsoft.com/en-us/security/business/zero-trust/maturity-model-assessment-tool
Doe het assessment