E-bog om offentlig sikkerhedsteknologi | Microsoft
Læs, hvordan du kan bruge data og analyser til at hjælpe beredskabstjenester, retssystemer, fængsler og forvaringsinstitutioner med at fungere mere effektivt.

Fremtiden for offentlig sikkerhed og retfærdighed

Download e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv

* required fields

Lær, hvordan du bruger dine egne data til at gøre lokalsamfundet mere sikkert. Læs e-bogen, Fremtiden for offentlig sikkerhed og retfærdighed for at se nærmere på de operationelle muligheder, der nu findes med intelligent teknologi og udvidede analyser. De giver dig mulighed for at træffe databaserede beslutninger, som styrker tilliden i lokalsamfundet og giver borgerne mere sikkerhed.

Læs denne e-bog, og se, hvordan forskellige typer af offentlige instanser bruger digitale værktøjer:  

  • Retshåndhævende myndigheder og beredskabstjenester kombinerer analyser og smart teknologi, der ikke kun giver dem mulighed for at reagere hurtigt på opståede situationer, men også hjælper dem med at forudsige risici, så de kan forhindre fremtidige hændelser.
  • Retssystemer får større gennemsigtighed og skalérbarhed og giver retspersonalet adgang til oplysninger, der reducerer sagsbunkerne og forsinkelser.
  • Fængsler og forvaringsinstitutioner uddrager viden fra deres egne data, så de kan træffe smartere beslutninger om faciliteter, boliger, rehabiliteringsprogrammer og alternative strafudmålinger.
https://info.microsoft.com/ww-thankyou-The-future-of-public-safety-and-justice-eBook.html?lcid=da
Download e-bogen