Savvy Leader’s Guide (gids voor bedreven leiders) | Microsoft Dynamics 365
Met de praktische inzichten in dit eBook van Microsoft ontdek je hoe je je klantrelaties verbetert en je medewerkers productiever en flexibeler maakt.

The Savvy Leader’s Guide to Real-Time Insights (gids voor real-time inzichten voor bedreven leiders)

Lees het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf.

* required fields
Ontdek hoe je met business intelligence (BI) in je gehele organisatie je organisatie digitaal transformeert en voor betere bedrijfsresultaten zorgt. Lees dit eBook van Microsoft en ontdek hoe bedrijven Microsoft Dynamics 365 met ingebouwde mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie gebruiken om:

  • in contact te komen met klanten; Met real-time inzichten in klanten en de markt maak je persoonlijke, contextueel relevante interacties in alle kanalen.
  • bedrijfsactiviteiten te optimaliseren; Met real-time rapportmogelijkheden stroomlijn je bedrijfsprocessen zodat je organisatie meer uit de data kan halen.
  • medewerkers meer mogelijkheden te geven; Stimuleer betere besluitvorming met geïntegreerde, voorspellende inzichten om patronen in historische en transactiedata te achterhalen.
  • producten te transformeren; Verbeter je bestaande reeks producten en ontwikkel nieuwe producten door machine learning en kunstmatige intelligentie te gebruiken om aankooppatronen, seizoensgebonden trends en andere essentiële informatie te achterhalen.

https://info.microsoft.com/ww-Thankyou-The-Savvy-Leaders-Guide-to-Real-Time-Insights-ebook.html?LCID=NL-BE
DOWNLOAD HET EBOOK