Het draaiboek voor digitale gezondheidszorg | Microsoft
Leer hoe je de gezondheidszorg kunt personaliseren door patiënten, zorgverleners, verzekeraars en farmaceutische organisaties meer mogelijkheden te bieden.

Het draaiboek voor digitale gezondheidszorg

Download het draaiboek

Vertel ons wat meer over jezelf

* required fields

Leer hoe je betere ervaringen, betere inzichten en betere zorg kunt bieden door je organisatie digitaal te transformeren. Download Het draaiboek voor digitale gezondheidszorg en ontdek hoe je:

  • Gepersonaliseerde zorg mogelijk kunt maken door belanghebbenden veilige 360-graden toegang tot patiëntinformatie te bieden via gebruiksvriendelijke tools.
  • Zorgteams efficiënter kunt laten werken doordat zij de mogelijkheid krijgen om te communiceren en samen te werken via een enkel veilig digitaal framework met geïntegreerde data, klinische systemen, apps en elektronische gezondheidsdossiers.
  • De bedrijfsresultaten kunt verbeteren door voorspellende inzichten en op rollen gebaseerde workflows te integreren met je bestaande systemen.

Dit draaiboek, dat casestudies uit de praktijk van gezondheidsorganisaties en praktische begeleiding biedt, is een handige bron voor organisaties in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar een roadmap voor het invoeren van nieuwe technologieën.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-A-New-Framework-for-Healthcare-in-a-Digital-World-eBook.html?LCID=nl-be
Download het draaiboek