Moderne apparaatstrategie voor hybride werken | Microsoft
Ontdek in dit eBook hoe Microsoft Surface-apparaten je team meer mogelijkheden bieden, hybride werk stroomlijnen en de operationele kosten verlagen.
Hybride werk, Microsoft Surface, Surface-apparaten, hybride teams
Microsoft Logo
De vier factoren van de ROI-vergelijking: apparaten voor de toekomst van hybride werken

De vier factoren van de ROI-vergelijking: apparaten voor de toekomst van hybride werken

Organisaties hebben technologie nodig waarmee ze hun werknemers kunnen ondersteunen om verbinding te kunnen maken, te kunnen samenwerken en productief te kunnen blijven, waar ze ook hun beste werk doen. Met Microsoft Surface-apparaten kan je team een flexibele, hybride werkplek onderhouden zonder dat dit ten koste gaat van je security of budget.

In De vier factoren van de ROI-vergelijking: apparaten voor de toekomst van hybride werken, leer je hoe Surface-apparaten je organisatie kunnen helpen met het volgende:

  • Kosten en complexiteit verminderen met zero-touch implementatie en geïntegreerd beheer. Surface is gebouwd voor Autopilot en kan direct voor gebruikers worden geïmplementeerd.
  • Uitgebreide security van chip tot cloud uitbreiden. Surface voldoet aan dezelfde securitystandaarden als alle software en services van Microsoft en is daarmee een strategisch onderdeel van je securitystack.
  • Mensen de mogelijkheden bieden om te werken, waar ze ook hun beste werk doen. Surface-apparaten met Microsoft 365 bieden een gestandaardiseerde ervaring, waar ze ook worden gehost. 

Download het eBook

Vul het onderstaande formulier in.

* Please complete required fields

[REPLACE]

Resource1Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource2Image

[REPLACE]

[REPLACE]

[REPLACE]
Resource3Image

Download het eBook