Een nieuwe visie op retail in het digitale tijdperk
Ontdek hoe je een nieuwe klanttraject kunt ontwerpen en de retailsector kunt transformeren. Download de nieuwe whitepaper van Microsoft en versnel je digitale transformatie.

Een nieuwe visie op retail in het digitale tijdperk

Nu downloaden

Vertel ons wat meer over jezelf

* required fields
Onder invloed van de snelle en ongekende technologische innovatie vinden in de retailsector enorme veranderingen plaats. Voor retailers biedt deze verandering zowel uitdagingen als kansen: ze moeten zich aanpassen aan een veranderend winkellandschap dat wordt verstoord door een wereldwijde e-commercemarkt ter waarde van $ 2,3 miljard en de opkomst van slimme, altijd verbonden consumenten die ’s werelds grootste virtuele winkelcentrum altijd binnen handbereik hebben.¹

Voor retailers en merken die zich in deze nieuwe wereld een weg moeten banen, zijn digitale intelligentie en innovatie (of het nu gaat om door kunstmatige intelligentie aangestuurde chatbots voor klantenservice of een hyperlokaal winkelassortiment dat door het Internet of Things wordt beheerd) van essentieel belang voor het bevorderen van omzet en marges in de huidige on-demand consumenteneconomie.

Digitale technologie vormt het bindende element dat gebruiksvriendelijkheid, gemak, maatwerk en automatisering aan elk aspect van een retailorganisatie toevoegt, van de bedrijfsprocessen, activiteiten en werkwijze van werknemers tot aan de geboden klantervaringen en aangeboden producten en diensten.

In deze whitepaper bekijken we de verkoopkansen die door digitale transformatie ontstaan en gaan we na hoe Microsoft retailers kan helpen om hun bedrijf om te vormen zodat ze overleven en gedijen in de huidige concurrerende omgeving.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-Reimagining-retail-in-the-digital-age-eBook.html?lcid=NL-BE
Nu downloaden