E-bog om sikkerhed og overholdelse af regler og standarder i sundhedsplejen | Microsoft

Fremtiden for sikkerhed og overholdelse af regler i sundhedsplejen

Få e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv.

*required fields

Fremtiden for sikkerhed og overholdelse af regler i sundhedsplejen

Overhold kravene til datasikkerhed, i takt med at organisationen begynder at anvende teknologier som AI og IoT. Administrer og beskyt de stadig større mængder af personlige data, I genererer og gemmer, ved at udvikle en klar strategi for sikkerhed og overholdelse af regler og standarder.

I denne interaktive e-bog, Fremtiden for sikkerhed og overholdelse af regler i sundhedsplejen: Principper for at bevare dataintegritet i cloud-løsningen, kan du læse om:

  • Hvordan du leverer bedre oplevelser, indsigt og pleje – og samtidig sikrer beskyttelse af personlige data, sikkerhed og overholdelse af regler og standarder – med Microsoft Cloud-løsningen til sundhedssektoren.
  • Eksempler fra den virkelige verden på udfordringer med cybersikkerhed, som sundhedsorganisationer støder på, efterhånden som de indfører intelligente teknologier.
  • Hvordan sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger danner grundlaget for en solid strategi for digital transformation i sundhedssektoren.
  • Nøglestrategier til sikring af dit netværk og dine dataaktiver samt vurdering, sporing og styring af risici i forbindelse med overholdelse af regler og standarder.
https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/2439671/original

Få e-bogen