E-bog om sikkerhed og overholdelse af regler og standarder | Microsoft
Sørg for, at din digitale transformation holder trit med de seneste udfordringer inden for cybersikkerhed, herunder krav til datasikkerhed i forbindelse med HIPAA og GDPR.

Five Tactics for Improving Security and Compliance in Healthcare

Hent e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv

* required fields
Overhold kravene til datasikkerhed, i takt med at organisationen tager teknologier til sig såsom kunstig intelligens og Internet of Things (IoT). Administrer og beskyt de stadigt større mængder af personlige data, I genererer og gemmer, ved at udvikle en klar sikkerheds-og kompatibilitetsstrategi.

I denne interaktive e-bog, Five Tactics for Improving Security and Compliance in Healthcare, kan du opdage:
  • Eksempler fra den virkelige verden på udfordringer med cybersikkerhed, som sundhedsorganisationer møder, da de indfører intelligente teknologier.
  • Hvordan sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger danner grundlaget for en solid strategi for digital transformation i sundhedssektoren.
  • Fem nøglestrategier til sikring af dit netværk og dine dataaktiver samt vurdering, sporing og styring af risici i forbindelse med overholdelse af regler og standarder.
https://info.microsoft.com/ww-thankyou-Five-Tactics-for-Improving-Security-and-Compliance-in-Healthcare-eBook.html?lcid=DA
Hent e-bogen