E-bog om patientinddragelse | Microsoft

Hjælp patienterne med selv at spille en aktiv rolle i deres bedring ved at interagere med din organisation ved hjælp af den teknologi, de nu tager som en selvfølge.

Personlig service i sundhedssektoren – inddragelse af patienterne i den digitale tidsalder

Hent e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv

* required fields

Bevar patienternes inddragelse i dine tjenester, og giv dem bedre sundhedsresultater ved at give dem nem adgang til den teknologi, de nu tager som en selvfølge. Design apps, der giver patienterne mulighed for selvbetjening, og lær, hvordan du kan bruge Microsoft Cloud-løsningen til sundhedspleje til at levere bedre oplevelser, indsigt og pleje.

I denne interaktive e-bog, Personlig service i sundhedssektoren: Inddragelse af patienterne i den digitale tidsalder, kan du lære at:

  • Brug Microsoft Cloud-løsningen til sundhedspleje til at forbedre patientinddragelsen, styrke samarbejdet mellem sundhedsteams, opnå bedre driftsmæssig og klinisk dataindsigt og sikre interoperabilitet.
  • Give patienterne brugervenlig adgang til digitale tjenester, de allerede er vant til fra andre onlinetjenester
  • Skabe en dybere forbindelse med patienterne ved at opdatere deres data automatisk i det elektroniske journalsystem, så du kan fokusere på personlig pleje.
  • Få bugt med forsinkelser i kommunikationen og dermed levere patientpleje i realtid ved hjælp af intelligente systemer og patientgenererede sundhedsoplysninger.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-Engaging-Patients-in-the-Digital-Age-eBook.html?LCID=DA

Hent e-bogen