Moderniser field service | Microsoft Dynamics 365
Læs, hvordan field service-organisationer sparer tid og penge med mixed reality fra Dynamics 365. Læs den nye e-bog Få det løst første gang.

Få det løst første gang: Moderniser din field service med mixed reality

Få e-bogen

Fortæl os lidt om dig selv.

* required fields

Revolutionér field service-operationer, og styrk dine frontlinje-medarbejdere med samlet, intelligent og tilpasningsdygtigt indhold, der hjælper dem med at løse kundernes problemer første gang.

Læs Få det løst første gang: Moderniser din field service med mixed reality, og opdag, hvordan det at blande de fysiske og digitale verdener med Dynamics 365 Field Service, mobile enheder og Hololens 2 headsets giver field service-medarbejdere mulighed for at foretage fejlfinding, problemløsning og samarbejde i 3D:

  • Giv vigtige oplysninger til serviceteknikere, hvor og hvornår de har mest brug for det – især til dem, der har brug for at have hænderne fri til at udføre deres arbejde.

  • Styrk samarbejdet om lyd og video i realtid mellem onsite-teknikere og eksterne eksperter.

  • Luk videnhuller, få bedre processer, og standardiser nye færdigheder med HoloLens 2-og Dynamics 365 Guides.

  • Med Dynamics 365 Remote Assist kan du give fjernadgang til teknisk dokumentation og kundedokumentation for at forbedre resultaterne i forbindelse med førstegangsreparationer og opnå større kundetilfredshed.
https://info.microsoft.com/ww-Thankyou-D365-Field-Service-Fix-It-the-First-Time-e-book.html?LCID=DA
Download e-bogen