eBook Gezondheidszorg in een digitale wereld | Microsoft
Leer hoe je de gezondheidszorg kunt personaliseren door patiënten, zorgverleners, verzekeraars en farmaceutische bedrijven meer mogelijkheden kunt bieden.

Een nieuw framework voor de gezondheidszorg in een digitale wereld

Download het eBook

Vertel ons wat meer over jezelf

* required fields

Leer hoe je betere ervaringen, betere inzichten en betere zorg kunt bieden door samen te werken met Microsoft om je organisatie digitaal te transformeren. Download het eBook, Een nieuw framework voor de gezondheidszorg in een digitale wereld, en ontdek hoe:

  • Gepersonaliseerde zorg door belanghebbenden kan worden geactiveerd met veilige 360-graden toegang tot patiëntinformatie die wordt geleverd via gebruiksvriendelijke tools.
  • Zorgteams efficiënter kunnen werken doordat zij de mogelijkheid krijgen geboden om te communiceren en samen te werken via een enkel veilig digitaal framework met geïntegreerde data, klinische systemen, apps en elektronische gezondheidsdossiers.
  • De bedrijfsresultaten kunnen worden verbeterd door voorspellende inzichten en op rollen gebaseerde workflows te integreren met je bestaande systemen.

Dit eBook, dat casestudies uit de praktijk van gezondheidsorganisaties en praktische begeleiding biedt, is een geweldige bron voor organisaties in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar een roadmap voor het invoeren van nieuwe technologieën.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-A-New-Framework-for-Healthcare-in-a-Digital-World-eBook.html?LCID=NL
Download het eBook