Alakítson ki biztonságos és hatékony hibrid munkaterületet!

Microsoft e-könyv: „4 eszközstratégia a biztonságos és hatékony hibrid munkahely megteremtéséhez”. Töltse ki az adatlapot, hogy megkapja az ingyenes letöltésre mutató hivatkozást.

Alakítson ki biztonságos és hatékony hibrid munkaterületet!

Ingyenes e-könyv letöltése

Kérjük, töltse ki az űrlapot:

* required fields

Ahogy világszerte egyre több ágazat tér át a hibrid munkavégzésre, számos cég indul el a gyorsított digitalizáció felé vezető úton – függetlenül attól, hogy készen állnak-e már erre vagy sem. Nem meglepő tehát, hogy az üzleti és technológiai vezetők összefognak, hogy biztonságos és hosszú távú technológiai megoldásokat találjanak a hibrid munkahelyek kiépítésére.

Ez az e-könyv 4 eszközstratégiát mutat be egy hatékony és biztonságos hibrid munkakörnyezet kialakításához, gyakorlati útmutatással a következő lépésekhez:

  • a dolgozók támogatása a kapcsolattartásban a kollégákkal, az érdekeltekkel és az ügyfelekkel;
  • modern együttműködési eszközök biztosítása;
  • a dolgozók hatékonyságának segítése a megfelelő eszközökkel és eszköztípusokkal;
  • az ellenőrzés fenntartása az adatok védelme érdekében.

Az üzleti és technológiai vezetők a modern munkára optimalizált eszközökkel támogathatják beosztottjaikat. Olvassa el e-könyvünket, amelyből megtudhatja, hogyan segíthet a megfelelő eszközstratégia a szervezeteknek nemcsak az üzletmenet folytonosságának és a dolgozók hatékonyságának fenntartásában, hanem a növekedésben és az innovációban is.

https://CloudDamCdnProdEP.azureedge.net/gdc/gdcAE7kZ3/original

Letöltés