2020 Gartner Magic Quadrant | Power BI

Gartner Magic Quadrant 2020 voor analytics- en business intelligence-platforms

Lees het rapport

Vertel ons meer over jezelf.

*required fields

Gartner Magic Quadrant 2020 voor analytics- en business intelligence-platforms

Gartner heeft Microsoft dertien jaar op rij uitgeroepen tot Magic Quadrant Leader op het gebied van business intelligence- en analyticsplatforms.

In dit rapport kun je, naar onze mening, meer informatie lezen over de beoordeling van Gartner van de functies en mogelijkheden die de producten in deze markt onderscheiden.

Leer hoe een complete productvisie, positieve saleservaringen en een intuïtieve gebruikerservaring hebben bijgedragen aan een hoog niveau van klanttevredenheid en Microsoft hebben geholpen te positioneren als Magic Quadrant Leader op het gebied van analytics- en business intelligence-platforms.

*Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. in het kader van een groter onderzoeksdocument en moet in de context van het gehele document worden beoordeeld. Het document van Gartner kan bij Microsoft worden aangevraagd. Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of services die in hun publicaties worden vermeld, en adviseert technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te selecteren die de hoogste beoordelingen krijgen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet dan wel impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De naam van dit Gartner-document werd in 2018 gewijzigd in 'Magic Quadrant voor analytics- en business intelligenceplatforms'. Het stond tussen 2013 en 2017 bekend als 'Magic Quadrant voor business intelligence- en analyticsplatforms', tussen 2009 en 2012 als 'Magic Quadrant voor business intelligenceplatforms' en in 2008 als 'Magic Quadrant voor business intelligenceplatforms, 2008'.

Gartner Magic Quadrant voor analytics- en business intelligenceplatforms, 2020. Analisten: James Richardson, Rita Sallam, Kurt Schlegel, Austin Kronz, Julian Sun

Inhoud alleen beschikbaar in het Engels.

https://info.microsoft.com/ww-thankyou-2020-gartner-magic-quadrant-for-analytics-and-business-intelligence.html?LCID=nl-be

DOWNLOAD RAPPORT