Download de technische informatie over SQL Server 2017

Download de whitepaper

Vul het formulier hieronder in.

*required fields

Download de technische informatie over SQL Server 2017

Krijg dieper inzicht in SQL Server 2017 in bedrijf, zoals data-integratie, geavanceerde analytics, en native Linux-ondersteuning

Je hebt inmiddels gehoord dat SQL Server 2017 de enterprise-functies van SQL naar Linux én Windows brengt. Net zo belangrijk is het dat SQL Server 2017 is gemaakt voor de snel evoluerende behoeften van moderne data-ontwikkelaars en beheerders. Klaar om onder de motorkap te kijken?

Deze technische whitepaper graaft diep in het landschap van de industrie en de operationele rol die SQL Server 2017 speelt bij het leveren van de krachtige inzichten die moderne organisaties nodig hebben en verwachten. Naast de inmiddels standaard geworden functies als advanced analytics and machine intelligence, biedt SQL Server 2017 toonaangevende beveiliging en een roadmap voor zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevensbronnen, on-premise of in de cloud. Belangrijke onderwerpen:

  • Operationeel gebruik
  • Datawarehousing
  • Data-integratie en modernisering
  • Beveiliging en de Azure-cloud
  • SQL Server 2017 op Linux en containers

Met deze gratis whitepaper krijg je de informatie die je zoekt als je organisatie de modernisering van de database wil plannen. Vul het korte formulier in om jouw exemplaar aan te vragen.

https://info.microsoft.com/sql-server-2017-technical-white-paper-thank-you.html
Download now