Les Gartners Magic Quadrant-rapport for Operational DBMS

Last ned nå

Fyll ut skjemaet for å laste ned

*required fields

Les Gartners Magic Quadrant-rapport for Operational DBMS

Hvorfor bør du bruke Operational Database Management System fra Microsoft?

Når det gjelder systemene du velger for databehandling, vil du ikke at sikkerhet og ytelse skal komme i veien for effektiv drift. Som bransjeleder innenfor operative databasebehandlingssystemer (ODBMS), forbedrer Microsoft kontinuerlig tilbudet sitt for å hjelpe deg å få mest mulig ut av dataene dine.

Les Gartners vurdering av ODBMS-landskapet og lær om Microsofts "cloud first"- strategi. I Gartners nyeste Magic Quadrant-rapport for ODBMS fikk Microsofts DBMS høyeste rangering med hensyn til fullstendig visjon og gjennomføringsevne.

DBMS Magic Quadrant

Gartner støtter ikke noen av forhandlerne, produktene eller tjenestene som beskrives i forskningspublikasjonene deres, og anbefaler heller ikke teknologiforbrukere om bare å velge de forhandlerne som har de høyeste vurderingene eller andre utnevnelser. Gartner-undersøkelser er satt sammen av oppfatningene til Gartners forskningsorganisasjoner og skal ikke tolkes som faktautsagn. Gartner fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller impliserte, med hensyn til denne forskningen, herunder eventuelle garantier om salgbarhet eller egnethet for et bestemt formål.