Lees het Gartner Magic Quadrant voor operationele DBMS

Download nu

Vul dit formulier in om het document te downloaden

*required fields

Lees het Gartner Magic Quadrant voor operationele DBMS

Waarom een operationeel databasemanagementsysteem van Microsoft?

Als het gaat om systemen voor datamanagement zoek je naar oplossingen waarvan de prestaties en beveiliging aansluiten bij je bedrijfsvoering. Als marktleider in operationele databasemanagementsystemen (ODBMS) werkt Microsoft voortdurend aan nog betere oplossingen om je te helpen het meeste uit de steeds groter wordende datawereld te halen.

Lees Gartner's beoordeling van het ODBMS-landschap en lees meer over de Microsoft-strategie waarin de cloud voorop staat. In het nieuwste Magic Quadrant-rapport voor ODBMS van Gartner staat het Microsoft DBMS bovenaan wat betreft de volledigheid van visie en het vermogen om die visie uit te voeren.

DBMS Magic Quadrant

Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of services die in haar publicaties worden vermeld, en adviseert technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te selecteren die de hoogste beoordelingen krijgen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet dan wel impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.