Lue tiedonhallintajärjestelmiä koskeva Gartnerin Magic Quadrant -raportti

Lataa nyt

Lataa raportti täyttämällä lomake

*required fields

Lue tiedonhallintajärjestelmiä koskeva Gartnerin Magic Quadrant -raportti

Miksi Microsoft kannattaa valita tiedonhallintajärjestelmäksi?

Tiedonhallintaratkaisuksi kannattaa valita suorituskykyinen ja turvallinen järjestelmä, joka tukee liiketoimintaasi. Microsoft on tiedonhallintajärjestelmien (ODBMS) markkinajohtaja. Se kehittää tuotteitaan jatkuvasti paremmiksi, jotta yrityksesi voi hyötyä jatkuvasti lisääntyvästä datasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue Gartnerin arvio operatiivisista tiedonhallintajärjestelmistä (ODBMS) ja tutustu Microsoftin pilvi ensin -strategiaan. Uusimmassa ODBMS-markkinoita käsittelevässä Magic Quadrant -raportissaan Gartner sijoittaa Microsoftin ykköseksi sen kokonaisvaltaisen vision ja ratkaisujen toteuttamiskyvyn saroilla.

Tiedonhallintajärjestelmiä koskeva Gartner Magic Quadrant -raportti

Gartner ei tutkimusjulkaisuissaan suosi yksittäisiä toimittajia, tuotteita tai palveluita, eikä suosittele teknologian hankkijoita valitsemaan vain korkeimmalle sijoitettuja toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteistä, eikä niitä pidä pitää tosiasiaväittäminä. Gartner ei anna julkistamansa tutkimustiedon suhteen mitään nimenomaisia eikä oletettuja takuita eikä takuita soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.