Gartner roept Microsoft uit tot leider in het Magic Quadrant voor datamanagementoplossingen voor Analytics (DMSA)

Download nu

Vul dit formulier in om het document te downloaden

*required fields

Gartner roept Microsoft uit tot leider in het Magic Quadrant voor datamanagementoplossingen voor Analytics (DMSA)

Gartner heeft Microsoft wederom uitgeroepen tot een leider in het Magic Quadrant voor datamanagementoplossingen voor Analytics (DMSA) voor 2018. Gartner beschrijft DMSA als een systeem voor het opslaan, openen, verwerken en leveren van data bestemd voor een van de primaire gebruiksscenario´s die analytics ondersteunen. Deze gebruiksscenario´s omvatten de ondersteuning van doorlopende traditionele, operationele, logische en contextonafhankelijke datawarehousing.

Microsoft vindt de ontwikkeling van een modern dataplatform essentieel. Want hiermee kan de verwerking en analytics van big data eenvoudiger en toegankelijker worden gemaakt. En jouw data worden omgezet in intelligente volgende stappen. Dit doen we met SQL Server 2017 en belangrijke Azure-services zoals Azure SQL Data Warehouse (een volledig beheerde Massively Parallel Processing (MPP) datawarehouse in de cloud) en
Azure Databricks (een Apache Spark-based analyticsplatform). Bekijk onze uitgebreide portfolio met oplossingen voor datawarehousing, big data en advanced analytics.

Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. in het kader van een groter onderzoeksdocument en moet in de context van het gehele document worden beoordeeld. Als je dit formulier invult, krijg je toegang tot het Gartner-document.

Gartner doet geen aanbevelingen met betrekking tot leveranciers, producten of services die in hun publicaties worden vermeld en adviseert technologiegebruikers niet alleen die leveranciers te selecteren die de hoogste beoordelingen krijgen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet dan wel impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel
.