Microsoftin kumppaniwebinaarisarja oppilaitoksille

Hei!

Tervetuloa Microsoft Suomen oppilaitostiimin kumppaniwebinaarisarjan kotisivulle. Tule mukaan kuulemaan miten kumppanimme ovat toteuttaneet oppilaitoksien arkea helpottavia ratkaisuja Microsoftin alustoja hyödyntäen!

Tältä sivulta tulet löytämään kootusti syksyn 2020 ja kevään 2021 aiheet, aikataulun sekä pääset ilmoittautumaan sinua kiinnostaviin webinaareihin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteys:
Tuula Sirén | Academic Territory Channel Manager | [email protected]

Program1Image

Program4Image

Pilvihallittu Windows 10 - Windows Autopilot ja Intune -laitehallinta oppilaitosympäristöissä - Yodamiitti Oy

12.01.2021 | 13:00 - 14:00 (GMT+03:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius

Tervetuloa webinaariin kuulemaan Pilvihallitun Windows 10 uudet ominaisuudet ja vinkit niin Windows Autopilotin kuin Intune-hallinnankin osalta.

Intune for Education tarjoaa monia toimintoja helpottamaan oppilaitosten jokapäivisiä rutiineja ja mahdollistaa jopa täyden laitehallinnan konfiguroinnin automaattisesti muutamalla klikkauksella. Intune for Education -käyttöliittymä sisältää muutamia helpottavia toimintoja, jotka eivät ole tarjolla perinteisessä Intune-hallintakäyttöliittymässä. Esityksessä käydään myös läpi vinkkejä hyvän käyttökokemuksen konfiguroimiseksi oppilaitosympäristöjen Windows 10 -laitteisiin, niin asetusten kuin sovellustenkin osalta.

Microsoft MVP Petri Paavola on toiminut Pilvihallitun Windows 10:n parissa jo sen ensimetreiltä lähtien ja hän on auttanut kymmenien tuhansien Pilvihallittujen Windows 10 -laitteiden asennuksissa ja konfiguroinneissa.

Ilmoittaudu mukaan tästä
Program5Image

Virtuaaliset oppimisympäristöt (AR & VR) etä- ja hybridioppimiseen – 3DBear

19.01.2021 | 13:00 - 14:00 (GMT+03:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius

Koronaviruskriisin aikaan on ollut haastavaa opettaa käytännön taitoja sekä taideaineita etänä, erityisesti ammatillisessa opetuksessa. Virutaaliset oppimisympäristöt ovat erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan. Virtuaalitodellisuuden ("VR") ja lisätyn todellisuuden ("AR") avulla voi simuloida aitoja työtilanteita etänä. Tässä webinaarissa Jussi Kajala, 3DBear:in operatiivinen johtaja, näyttää käytännön esimerkkejä siitä miten virtuaalisia oppimisympäristöjä voi käyttää etä- ja hybridiopetuksessa. 3DBear on Bill & Melinda Gates - säätiön palkitsema top 8 XR yritys maailmassa ja heidän menetelmänsä etuna on helppokäyttöisyys ja se että opettajat pystyvät rakentamaan omia AR/VR sisältöjä!

Ilmoittaudu mukaan tästä
Program6Image

Opetussektorin ” Uusi normaali” ja sen mahdollistajat – Citrix

26.01.2021 | 13:00 - 14:00 (GMT+03:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius

Tule kuulemaan Citrixin ja Microsoftin yhteiseen webinaariin millaisin nykyaikaisin pilvipalveluratkaisuin voimme yhdessä mahdollistaa joustavan, tietoturvallisen, hyvän loppukäyttäjäkokemuksen - turvaten organisaation toiminnan jatkuvuuden kasvavassa etätyöskentelyn paineessa. Kerromme myös miten olemme tämän vuoden aikana mahdollistaneet asiakkaillemme nopean siirtymisen etätyöskentelyyn.

Ilmoittaudu mukaan tästä
Program7Image

Modernin tiedonhallintaratkaisun hyödyt korkeakouluille sekä käytännön kokemuksia toteutusprojekteista - Innofactor

02.02.2021 | 13:00 - 14:00 (GMT+03:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius

Innofactorin Dynasty -asianhallinnalla on pitkä yli 20 vuoden kokemus, jonka aikana tuotetta on kehitetty jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin. Lämpimästi tervetuloa webinaariin jossa asiantuntijamme avaavat käytännön esimerkein tiedonhallinnanratkaisun hyötyjä ja mahdollisuuksia korkeakouluille. Lähetyksessä kuulet asiantuntijoiden näkemyksiä käyttöönottoprojekteista, mitä asioita organisaatioiden tulee huomioida projektia aloittaessa ja mitkä ovat onnistumisen edellytykset.

Keskitymme mm. seuraaviin aiheisiin:

  • tiedonhallintaratkaisun hyödyt YO ja AMK -organisaatioille
  • Innofactorin ratkaisun keskeiset ominaisuudet
  • TOJ/TOS vaikutukset projektiin
  • tehtävät ja huomiot ennen käyttöönottoa
  • käyttöönoton läpivienti ja parhaat käytännöt

Ilmoittaudu mukaan tästä
Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image

Program1Image

Program2Image

Program3Image

Program4Image

Program5Image

Program6Image

Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image