Framtidens arbetsplats: Ledarskap och innovation på den nya digitala arbetsplatsen

Anmäl dig nu

Fyll i formuläret för att anmäla dig till digitala evenemang

*required fields

Framtidens arbetsplats: Ledarskap och innovation på den nya digitala arbetsplatsen

8 December 2020, 10:00-11:00 (GMT+02:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Hybrida arbetssätt är det nya normala

Det senaste året har inneburit stora förändringar för organisationer och företag när det kommer till sättet vi utför vårt arbete och där de allra flesta helt eller delvis har distansarbetat. Vad har det här inneburit för organisationer när det kommer till produktivitet, medarbetarengagemang, innovation m m.

Välkommen på det här webinaret där vi delar insikter från en ny studie beställd av Microsoft och genomförd av KRC Research och Boston Consulting Group och där vi dyker in i frågan: Hur ser framtidens arbetsplats ut? Vilka möjligheter och utmaningar stundar? Vi tittar närmare på hur samarbete, produktivitet och innovation på arbetsplatsen har förändrats och vad organisationer kan göra för att tänka nytt.

Vi diskuterar resultaten i studien och kommer med konkreta tips. Webinariet vänder sig i första hand till dig som är beslutsfattare, chef, projektledare eller på annat sätt leder team eller digital transformation.

Mer information om studien hittar du här

Välkommen!

https://info.microsoft.com/WE-TeamPlat-WBNR-FY21-12Dec-08-FramtidensarbetsplatsLedarskapochinnovationpadennyadigitalaarbetsplatsen-SRDEM48568_LP02ThankYou-StandardHero.html