Møder i dagligdagen

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Møder i dagligdagen

On Demand

Møder i dagligdagen – sikkerhed, samarbejde og gennemslagskraft i hybride møder

Måden vi arbejder på, har ændret sig i takt med COVID-19-pandemiens udvikling. Pandemien har været et wake up call for mange, og det har medført en serie af komplekse udfordringer at vende tilbage til hverdagen efter mere end et år på hjemmekontoret. Som reaktion på pandemien stiller medarbejdere i dag højere krav til den hybride arbejdsplads. Men hvordan bliver vi gearet til at håndtere den tekniske side af forandringerne? I en række nye webinarer sætter vi nu fokus på, hvordan du kan bruge Microsoft Teams til at effektivisere kommunikationen og samarbejdet mellem kollegaer i en virkelighed, hvor alle ikke nødvendigvis er fysisk til stede i et mødelokale samtidig. Vi går i dybden med teknikken og fokuserer på, hvordan I kan benytte Teams til at ringe, holde møder, chatte og samarbejde om opgaver, uanset hvor de enkelte medarbejdere i dit team befinder sig.

I denne video vil to af vores tekniske eksperter, Carsten Coordt og Peter Lippert, gennemgå, hvordan I kan sikre, at jeres hybride møder er effektive, inkluderende, sikre og skalérbare for alle deltagere – uanset om medarbejderen er på kontoret, arbejder hjemmefra eller er ”on-the-go”. Vi præsenterer dig samtidig for nogle af de nyeste funktioner, man kan aktivere i Microsoft Teams for at forbedre oplevelsen for alle medarbejdere og øge kvaliteten af jeres møder.

Session: Taler:
Møder i dagligdagen – sikkerhed, samarbejde og gennemslagskraft i hybride møder Carsten Coordt,
Technical Specialist, Microsoft Danmark

https://info.microsoft.com/WE-TRNS-WBNR-FY22-07Jul-22-Meetings-in-everyday-life-SRDEM81022_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html