Werk slim en energiezuinig in de cloud

Vul dit formulier in om het document te downloaden

Download nu

*required fields

Werk slim en energiezuinig in de cloud

Werk slimmer en energiezuiniger in de cloud

Duurzaamheid daar moet je iets mee! Dit begrip speelt  een steeds grotere rol binnen bedrijven. Maar wat is dat ‘iets’ en hoe ga je hier op een slimme manier mee om? Het antwoord is eenvoudiger dan je misschien denkt.  

Aan jou als ondernemer de lastige taak om die energiebesparende maatregelen te kiezen die passen bij jouw organisatie en de manier waarop je wilt ondernemen. Wat interessante maatregelen zijn voor jouw bedrijf is sterk afhankelijk van waar je nu staat én hoeveel je wilt investeren. Misschien valt er bij jou nog veel te winnen in en om het kantoorgebouw. Om energie te besparen denk je bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen, zodat je voortaan je eigen energie opwekt. Of wellicht levert het verduurzamen van jouw wagenpark wel een hoop (milieu)winst op. Je kunt natuurlijk ook aan minder ingrijpende (en kostbare) maatregelen denken, zoals het scheiden van afval. 

Werk tot wel 98% energiezuiniger in de cloud

Beter nog dan het scheiden van afval is het minimaliseren van afval. Door digitaal te werken verminder je bijvoorbeeld de papierstroom in jouw organisatie aanzienlijk. Dat is vast niet nieuw voor je. Wat misschien wel nieuw is, is dat de manier waarop je digitaal werkt ook een groot verschil maakt. Werkt jouw bedrijf op dit moment nog met een traditioneel datacenter waarbij de servers op de eigen locatie (on-premise) worden onderhouden? Door de overstap te maken naar de cloud van Microsoft kun je tot wel 98% energiezuiniger werken. Een besparing waar jouw medewerkers, klanten én de overheid blij van worden.  

Klinkt interessant, toch? In ons e-book ‘Werk slim en energiezuinig in de cloud’ lees je er alles over. Wil jij weten hoe je met slimme technologie slimmer én energiezuinig kunt werken? Download kosteloos ons e-book! 

https://info.microsoft.com/WE-TRNS-CNTNT-FY22-08Aug-19-Work-smart-and-energy-efficient-in-the-cloud-SRGCM4921_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Bekijk hier het e-book