Alles onder controle met Surface Security

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Alles onder controle met Surface Security

On Demand

Alles onder controle met Surface Security

*Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Door je rechts te registreren ontvang je de video per email. Je kunt de video dan bekijken wanneer het je uitkomt.

We leven in een bijzondere tijd die om meer flexibiliteit vraagt van de manier waarop wij werken. Bovendien zien we dat de kosten van datalekken enorm stijgen. Zodra een datalek zich voordoet, duurt het gemiddeld 190 dagen om dit te identificeren. Hoe kan je dit voorkomen? Houdt het veilig en behoudt controle, van chip tot cloud, met beveiliging van Microsoft.

Beveiliging van chip tot cloud

Houdt het veilig en behoudt controle, van chip tot cloud, met beveiliging van Microsoft. Zet proactieve beveiligingsmethoden op met ingebouwde beveiliging en beheer via de cloud, waar je werknemers ook werken.

Ook jouw organisatie zal klaar moeten zijn om zowel fysiek als hybride of digitaal samen te werken. Veilig werken is hierbij super belangrijk. In dit webinar gaan we dieper in op de veiligheid van de Microsoft Surface apparaten die we van ‘chip to cloud’ beveiligen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het belang van een optimaal beveiligde omgeving
  • Hoe ziet deze gelaagde beveiliging eruit?
  • Waarom doet firmware verdediging ertoe?
  • Hoe is chip to cloud gebouwd in het Surface DNA?
  • Verlaag risico’s en zorg voor lagere kosten

Schrijf je in

Bij werken op afstand is een veilige laptop voor elke werknemer cruciaal. Verlaag risico’s en zorg voor lagere kosten met Microsoft 365 aangedreven Surface-apparaten. Schrijf je in voor de security sessie van Microsoft Surface. Heb je vragen? Neem contact op met jouw accountmanager of de spreker van dit webinar.

Meer Surface webinars bekijken?

Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden van Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over eenvoudig beheer en uitrol van Surface, duurzaam ondernemen met Surface, het vernieuwde Surface portfolio, de ideale werkplek met Surface en Microsoft 365 en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-05May-28-Alles-onder-controle-met-Surface-Security-SRDEM75399_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html