De ideale werkplek met Microsoft
(Surface)

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

De ideale werkplek met Microsoft (Surface)

On Demand

De ideale werkplek met Surface en Microsoft 365

*Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Door je rechts te registreren ontvang je de video per email. Je kunt de video dan bekijken wanneer het je uitkomt.

Geen enkele medewerker is het hetzelfde, of er nu thuis, op kantoor of remote gewerkt wordt, Microsoft Surface en Microsoft 365 inclusief Microsoft Teams hebben vele mogelijkheden om productiever te werken en te zorgen dat je soepel door je dag komt.

Waar gaat dit webinar over?

Benieuwd naar de ideale werkplek met Surface & Microsoft 365? In dit webinar nemen we je mee in verschillende scenario’s rondom Surface en de moderne werkplek. Afhankelijk van de het type werkzaamheden en het type werknemer, laten we je zien hoe hardware en software je maximaal ondersteunt.

Schrijf je in

Bij hybride werken is een laptop voor elke werknemer en werkgever cruciaal. Wat zijn precies de voordelen van een Surface device in combinatie met Microsoft 365? Schrijf je in voor ideale werkplek sessie met Surface en de moderne werkplek. Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw accountmanager of de sprekers van deze webinar.

Meer Surface webinars bekijken?

Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden van Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over beveiliging (voorkom een datalek), eenvoudig beheer en uitrol van Surface, duurzaam ondernemen met Surface en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-05May-18-DeidealewerkplekmetMicrosoftSurfaceOnDemand-SRDEM75412_LP02ThankYou-StandardHero.html