Surface Portfolio update

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Surface Portfolio update

On Demand

Surface Portfolio update

*Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Door je rechts te registreren ontvang je de video per email. Je kunt de video dan bekijken wanneer het je uitkomt.

Op 13 april hebben we met trots nieuwe apparaten aan de Surface familie toegevoegd: Surface Laptop 4 – onze meest krachtige laptop, diverse Teams-certified accessoires (headphones, webcam en speaker) én de komst van Surface Duo voor de zakelijke markt.

Benieuwd naar deze nieuwe toevoegingen? Meld je dan nu aan voor deze webinar over de Surface portfolio update. Heb je vragen? Neem dan contact op met je accountmanager of de spreker van dit webinar.

Waar gaat dit webinar over?

  • Surface Laptop 4
  • Surface Duo
  • Surface Teams-certified accessoires


Andere webinars bijwonen?

Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden namens Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over eenvoudig beheer en uitrol van Surface, duurzaam ondernemen met Surface, beveiliging van Surface en de ideale werkplek met Surface & Microsoft 365 en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

Sprekers

Brigitte Verdegaal

Product Marketing Manager Surface

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-05May-04-HetvernieuwdeSurfacePortfolioEendevicevoorelkewerknemer-SRDEM73576_LP02ThankYou-StandardHero.html