Het (vernieuwde) Surface Portfolio:
Een device voor elke werknemer

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Het (vernieuwde) Surface Portfolio: Een device voor elke werknemer

On Demand

Het (vernieuwde) Surface Portfolio: Een device voor elke werknemer

Geen enkele medewerker is hetzelfde. Om alle type medewerkers perfect en veilig door hun werkdag te loodsen, ontwikkelden we verschillende Surface-devices speciaal voor de zakelijke markt. Hierdoor hebben we voor elke medewerker een geschikt device.

Nieuwe aanwinsten

Op 13 april hebben we met trots nieuwe toevoegingen aan de Surface familie toegevoegd: Surface Laptop 4 – onze meest krachtige laptop, diverse Teams-certified accessoires (headphones, webcam en speaker) én de komst van Surface Duo voor de zakelijke markt.

Benieuwd naar welke devices het beste passen bij jouw medewerkers? Meld je dan nu aan voor deze webinar over het Surface portfolio. Heb je vragen? Neem dan contact op met je accountmanager of de spreker van dit webinar.

Waar gaat dit webinar over?

  • Het volledige Surface voor zakelijke gebruik portfolio
  • Surface Laptop 4
  • Surface Duo
  • Welk device is geschikt voor welke werknemer?

Andere webinars bijwonen?
Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden namens Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over eenvoudig beheer en uitrol van Surface, duurzaam ondernemen met Surface, beveiliging van Surface en de ideale werkplek met Surface & Microsoft 365 en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-05May-04-HetvernieuwdeSurfacePortfolioEendevicevoorelkewerknemer-SRDEM73576_LP02ThankYou-StandardHero.html