Surface Sustainability webinar

Register Now

Fill out this form to register for the digital event

*required fields

Surface Sustainability webinar

On Demand

Surface Sustainability webinar

*Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Door je rechts te registreren ontvang je de video per email. Je kunt de video dan bekijken wanneer het je uitkomt.

We hebben maar één aarde en daarom moeten we er zuinig op zijn. Grondstoffen raken in hoog tempo op en de effecten van de klimaatverandering zijn overal zichtbaar. Bedrijven en overheden kiezen daarom steeds vaker voor duurzame oplossingen, en dus ook als ze toe zijn aan nieuwe laptops. Met de Surface-reeks geef jij invulling aan jouw MVO-missie.

Waar gaat dit webinar over?

  1. Duurzaamheidsdoelstellingen Microsoft 
  2. Sourcing, ecodesign en fabricage 
  3. Duurzame gebruikerservaringen 
  4. Maximale circulariteit 

Schrijf je in

Benieuwd hoe duurzaam onze producten en diensten zijn? Schrijf je in voor deze webinar over duurzaam ondernemen met Surface en leer er alles over. Heb je vragen? Neem dan contact op met jouw accountmanager of de sprekers van deze webinar. NOTE: Deze sessie vindt plaats in het Engels.

Meer Surface webinars bekijken?

Deze sessie is onderdeel van webinars die wij aanbieden van Surface. Klik hier om je in te schrijven voor andere webinars over beveiliging (voorkom een datalek), eenvoudig beheer en uitrol van Surface, de ideale werkplek met Surface en Microsoft 365 en meer. Deze webinars worden regelmatig vernieuwd, dus houdt onze pagina goed in de gaten!

Aka.ms/Surfacewebinars

https://info.microsoft.com/WE-SRFC-WBNR-FY21-05May-03-SurfaceSustainabilitywebinar-SRDEM73567_LP02ThankYou-StandardHero.html