Microsoft Surface en onderwijs trainingen

De beste Surface voor iedereen in het onderwijs

Digitale middelen en les op afstand zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Maar welk device werkt het best voor docenten, leerlingen, studenten én IT-beheer? Tijdens onze reeks interactieve trainingen zie je welke Microsoft Surface de verschillende rollen binnen het onderwijs vooruithelpen, hoe ze veiligheid optimaliseren, het beheer tot een koud kunstje maakt en hoe Surface Pen de hersenen prikkelt. Kies uit de 4 trainingen en maak onderwijs makkelijker

 


 
Technologie inspireert creativiteit in de klaslokalen van vandaag, voor het talent van morgen.

 
 

Kies de training(en) die bij jou of je organisatie passen en registreer je direct voor onze on demand training(en). Een on demand sessie is een webinar/ training die je op een eigen gekozen moment kunt bekijken.

Heb jij een IT-rol, BDM-rol of ben je docent of leraar bij een onderwijsinstelling en wil jij efficienter, veiliger en makkelijker werken? Dan mag jij deze trainingreeks niet missen. De sessies zijn onderverdeeld in 4 thema’s:

  • Surface voor elke rol
  • Eenvoudig beheer en uitrol van Surface
  • Beveiliging van Surface
  • Verschillende lesstijlen met Surface Pen

Heb je vragen? Onze specialisten staan tijdens deze trainingen klaar om ze te beantwoorden. Kies de sessie(s) die bij jouw onderwijsinstelling passen en registreer direct. Heb je helaas een van de trainingen gemist? Geen probleem, registreer je dan later voor de on demand sessies en bekijk de trainingen terug op een eigen gekozen moment.

Program1Image

Surface in het onderwijs: Een introductie

On demand

Duur: 15 min. Geef docenten, personeel en studenten de vrijheid om overal les te geven. Laat Surface je helpen om het klaslokaal opnieuw in te richten met apparaten die aan de behoeften van iedereen voldoen. Tijdens deze training nemen we je mee in de verschillende Surface devices en hoe Surface waarde toevoegt.

Kijk (hier) de training terug
Program2Image

Surface in het onderwijs: Management & Deployment

On demand

Duur: 15 min. Wat is Autopilot? Wat is Zero Touch Deployment? En hoe belangrijk is dit in het onderwijs? Dit zijn allerlei vragen die centraal staan, wanneer je de complexiteit van IT op een onderwijsinstelling wilt verminderen. Tijdens deze training nemen we je mee in het managen en deployen van Microsoft Surface devices binnen educatie.

Kijk (hier) de training terug
Program3Image

Surface in het onderwijs: Security

On demand

Duur: 15 min. Security & Hardware? Hoe belangrijk is dat in het onderwijs? We zien dat de kosten van datalekken enorm stijgen. Hoe kan je dit voorkomen? En waar moet je voor zorgen als onderwijs instelling? Tijdens de training laten we je zien hoe een optimaal beveiligde onderwijs omgeving eruit ziet met Microsoft Surface.

Kijk (hier) de training terug
Program4Image

Surface in het onderwijs: Surface Pen

On demand

Duur: 15 min. De wereld verandert snel en technologie gaat hierin mee. Bovendien weten we allemaal dat schrijven meer creativiteit teweegbrengt dan alleen typen. Met Surface Pen hebben wij hiervoor de oplossing. Bekijk in deze training hoe je gebruik maakt van verschillende lesstijlen met Surface Pen. Zowel vanuit het docent perspectief als het leerling perspectief.

Kijk (hier) de training terug
Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image

Program1Image

Program2Image

Program3Image

Program4Image

Program5Image

Program6Image

Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image